Nederlands

Bruistensingel 660
5232 AJ 's-Hertogenbosch
Nederland

Open sollicitatie

Staat de gewenste vacature niet in het overzicht stuur dan een open sollicitatie naar CHP Zuidoost Brabant.
Solliciteren!

Vacatures per regio

Introductie

Huisartsenpost CHP Zuidoost Brabant (Centrale Huisartsenposten Zuidoost Brabant) is een jonge, dynamische organisatie die acute huisartsenzorg verleent tijdens de avonden, nachten, weekenden en op feestdagen. Bij de CHP zijn ca. 250 huisartsen uit de regio aangesloten. Het verzorgingsgebied telt ruim 500.000 inwoners. De zorg wordt verleend vanuit drie locaties in de regio: Eindhoven, Helmond en Geldrop.

De huisartsen worden bijgestaan door doktersassistenten, triage assistenten, junior triagisten, balie medewerkers, kortelijns verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en assistenten van het visiteteam. De CHP organisatie telt ongeveer 100 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Laatste vacatures

17-04
Open sollicatie Huisartsenpost

Wil je werken bij de huisartsenpost, maar staat de juiste vacature er niet tussen? Vul dan online een open sollicitatie in via onderstaande sollicitatiebutton.

17-04
Junior Triagisten

Houd jij je hoofd koel bij spoedeisende hulpvragen? Wil jij het maximale uit jezelf halen en trekt verantwoordelijk werk je aan? Op zoek naar leerzaam, afwisselend werk in een dynamische omgeving. Je vindt het bij de huisartsenpost. In verband met drukte op onze callcenters zijn wij op zoek naa...